Fotokurser

Nybörjare 

Kom igång med din systemkamera...

Passa då på att gå en kurs och lär dig grunderna i fotografi. 

Med mer kunskap om till exempel komposition, exponering och grundläggande kamerateknik ökar du möjligheterna att få just de bilderna du vill ha. Genom att bättre förstå hur kameran och inställningarna fungerar kommer du att kunna ta bilder mer än bara i autoläget. Undervisningen sker i eller runt Galleriet i Köpmannebro i Dalsland eller en plats vi kommer överens om. Boka och säkra din plats!

    

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ovan fotograf och har en digital systemkamera eller mer avancerad kompaktkamera med möjlighet att fotografera även med manuell inställning. Målet med fotokursen är att man fotograferar och testar sina fotografiska idéer, samt att lära sig grundläggande kunskap om en modern digital systemkamera och hur man kan använda menyer och inställningar för att få sitt bildskapande till nya höjder.

Förkunskaper och Utrustning

I fotokursen för nybörjare behöver du inte ha några tidigare erfarenheter. För att kunna delta i denna fotokurs krävs det att du har med dig en egen digital kamera och gärna tillhörande instruktionsbok. Du har kanske en digitalkamera som du oftast använder i autoläget. Det är en fördel om det är en systemkamera men det är inget krav. Om du har, tar gärna med stativ för makro- eller landskapsfotografering.
Du behöver eventuell en enkel bärbar dator med enkel Bildbearbetningsprogram som t.ex. Photoshop Elements, och möjlighet till nedladdning av dina Bilder du kommer att tar under Kursens tillfälle.

Viktig:

Har alltid med kläder efter väder, sittunderlag och gärna enkel fika samt termoskanna och naturligvisst laddade batterier och glad humör...


Kursförslag

Digital Fotografering för föräldralediga

När du sitter och bläddrar i dina bildalbum år 2030, vilka bilder från idag vill du se? Kursen vänder sig till dig som under din föräldraledighet vill lära dig grunderna i fotografering och där du har ditt barn med på kursen. Max antal deltagar: 3 (plus barn)

   

Hund-Fotografering

Tar med din kamera samt hunden och få hjälp med att tar vackra fotografier på din fyrbenta kompis i naturlig miljö. OBS! Kan även ordnas som Häst-Fotograferingskurs hemma hos dig! Max antal deltagar: 1 person plus djur (och eventuell en medhjälpare)

 

Privat Fotokurs – Grundkurs intensiv

För den som vill, erbjuder jag även privat fotokurs i naturlig miljö. Vi kan anpassa den speciell efter dina behov och önskemål. Här finns också större möjlighet att titta närmare på funktionerna i din kamera.

 


Priser

Intensivkurs - 1 person

250: - / timme

Gruppkurs - 2 till 4 personer

400: - / timme 


Välkomna att boka in dig

Fyll gärna i anmälningsblanketten nedan:

  • Eventuella frågor vi ska tar upp under kursen och önskemål 
  • Kurstema och önskad datum
  • Dina faktureringsuppgifter, namn, adress, telefon och födelsenummer
  • Namn och tel av samtliga deltagare


(Lämna tom)


Jag förbehåller mig rätten att skjuta upp kursen!